Ekspresowa kuchnia diabetyka. Przepisy na każdy dzień
Matthias Riedl
192 strony
2019
format: 165 x 210, miękka
ISBN: 978-83-66067-84-4
cena:
Publikacja dostępna
od 2019-3-16
Chorujesz na cukrzycę i szukasz smacznych, a jednocześnie sprawdzonych przepisów na potrawy przygotowywane każdego dnia? Przy odrobinie wiedzy i odżywianiu zorientowanym na białko z łatwością zmienisz swoje dotychczasowe nawyki żywieniowe. W niniejszej książce znajdziesz przepisy na dania, które spełnią wszystkie twoje wymagania: w czasie nie dłuższym niż pół godziny wyczarujesz pyszności!
Książka ta pomoże prowadzić aktywne życie z dobrym jedzeniem, a wszystko to przy odrobinie uważności i bez konieczności rezygnacji z ulubionych smaków.
- Do codziennego użytku:przepisy na dania, które można przygotować w krótkim czasie, dopasowane do życia rodzinnego i zawodowego
- Sukces dzięki zasadzie „low carb”: odżywianie zorientowane na białko oraz doskonałe składniki pozwoli zapanować nad stężeniem cukru we krwi
- Wiedza specjalistów: najnowsze wyniki badań dietetyków nad cukrzycą
- W punkt: wszystkie najpotrzebniejsze informacje dotyczące cukrzycy przedstawione w zrozumiały i łatwy do zapamiętania sposób
- Rozsądny plan: usprawniające pracę przybory kuchenne i mądre zamienniki kulinarne do wykorzystania poza domem
Zobacz jeszcze...
DietetykaMusisz być zalogowany aby ocenić książkę.
Jeśli posiadasz już konto w naszym serwisie zaloguj się:
Zapomniałem hasła
Jeśli nie posiadasz jeszcze konta, zarejestruj się w naszym serwisie.