Aby zapewnić najwyższą jakość usług wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej.
Sprawdź cel, warunki przechowywania lub dostępu do nich w Polityce prywatności.
Zamknij

 
 

Glutenfree. Gotowanie i pieczenie. Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co.

Christiane Schäfer, Sandra Strehle


192 strony
2017
format: 165 x 235, broszurowa
tłumaczenie: Barbara Wenecka
ISBN: 978-83-65625-77-9

darmowy fragment


cena: 49.00 zł   36.75 zł



 

Twój brzuch mówi glutenowi: NIE!

Niezależnie od przyczyny, dla której musisz zrezygnować w swojej diecie z produktów zawierających gluten, teraz możesz z powodzeniem zmienić składniki swojej kuchni. Ta książka pomoże rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę „bezpiecznych” składników, z użyciem których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle. Nasi eksperci nie tylko dostarczą najlepsze przepisy, ale również obrazowo wyjaśnią, co warto wiedzieć i jak to wykorzystać w praktyce. A nawet jeśli wcale nie musisz się przejmować glutenem, zapraszamy do podróży kulinarnych i odkrywania nowych smaków!

Zobacz jeszcze...
Dietetyka
    Dieta odkwaszająca organizm. Przepisy. Żyj w równowadze kwasowo-zasadowej
    La Veganista. Apetyt na wegańskie potrawy
    Nietolerancja laktozy. Smaczne gotowanie bez cukru mlecznego
    Żywienie dzieci
    Żywienie w podeszłym wieku
Bądź pierwszą osobą która oceni tą książkę!

Musisz być zalogowany aby ocenić książkę.
Jeśli posiadasz już konto w naszym serwisie zaloguj się:
login:
hasło:
Zapomniałem hasła

Jeśli nie posiadasz jeszcze konta, zarejestruj się w naszym serwisie.
Jeśli wyszukasz anat* wtedy wyszukiwarka znajdzie słowa zaczynające się na anat, na przykład anatomia.
Anatomia Sobotta Flashcards. Kości, stawy i więzadła. Polskie mianownictwo anatomiczne
Bestsellers bar
Kinetic Control. Ocena i reedukacja niekontrolowanego ruchu
Bestsellers bar
Powięź. Sport i aktywność ruchowa